Ponuda usluga

 

Jedinstven pristup

INTERNET MARKETING


Ne gubite vrijeme

Vođeni dugogodišnjim iskustvom u kreiranju digitalnih oglašivačkih kampanja, mi znamo da je svakoj tvrtki ili obrtu potrebno pristupati drugačije, čak i kada dolaze iz iste branše. Sto ljudi, sto ćudi, rekli bismo. Umjesto da tapkate po istom mjestu i nepovratno trošite vrijeme i novac, radije s nama dogovorite neobvezujući sastanak na kojem ćemo proći sve važne teme vezane za Internet marketing.Vidljivost i upravljanje društvenim mrežama


Svakodnevno kreiranje objava i njihovo objavljivanje na društvenim mrežama najveći su gutači vremena. Predstavite nam svoje potrebe i prioritete, koje ćemo zajedno oblikovati u jedan uspješni content plan.

Jednom je netko pametan rekao kao je planiranje 80% uspjeha, a nama svakodnevno iskustvo govori da je taj netko zaista bio u pravu.

Facebook oglašavanje

Klikovi u dosadašnjim kampanjama bili su impresivno jeftini, no broj upita bio je sve samo ne jednako impresivan? Vrijeme je da skrojite taktiku drugačije. Cijena klika ne znači uspjeh u prodaji. Ako ne znate što su relevance score i frequency, a na mjestu predviđenom za broj leadova uredno piše nula, javite nam se. Što prije, to bolje. Dok još stignemo spasiti stvari.

facebook

Google AdWords vođenje kampanja

Google AdWords kampanje najbrži su način za pridobivanje novih kupaca i dizanje prodaje. Ako vam je tvrtka u truloj banani, a vi želite slatki banana split, mora da ste negdje gadno pogriješili. Kako AdWordsi mogu biti bunar bez dna, neke je radnje bolje spriječiti nego liječiti.
Brzo dogovorite sastanak ako ste se prepoznali. Osim izrađenom kvalitetnom kampanjom, počastit ćemo vas i kavom.


social media
 
Mediji

ZAKUP MEDIJSKOG PROSTORA

Zahtjevajte rezultate

Radili ste dugo i predano te napokon imate nešto dobro i kvalitetno? Odlično, jer sada je pravo vrijeme za pohvaliti se «na sva vrata». To možete učiniti na nekoliko načina, a vaš bi odabir trebao ovisiti o krajnjem cilju koji želite postići.


Zakup medijskog prostora

zakup medijskog prostora


Mediji vole dobre priče i kvalitetne članke te će ih rado objaviti. Međutim, dogovaranje objava ponekad može biti mukotrpan, ali i skupi proces. Jer stranica u novinama ima koliko ima, zar ne? Potrebno je, dakle, izboriti se za sebe, a nemate li tu iskustva, ubrzo biste mogli potonuti zajedno sa svojom novopečenom tvrtkom. Srećom, mi poznajemo medije i s većinom njih smo na «ti». Možemo postati savršena spona između vas i medija te vam napokon omogućiti prohodni put do slave.

Zato se slobodno još jednom javite nama za pomoć. Nećemo vas razočarati.

Promotivni članci

Za medije, tiskane i digitalne, bit će vam potrebni i promotivni članci. Zadnjih par godina u modi je tako zvano native oglašavanje, objava članaka kojima odgovarate na probleme svojih kupaca. Da biste to mogli uraditi kako treba, potrebno je jako dobro poznavati svaki medij, ali i svoju ciljanu publiku. A to opet iziskuje puno vremena. Koje nemate.

Blog članci

pisanje i vođenje bloga


Pravilo «Ako nije na Internetu, nije se dogodilo» vrijedi i za blogove. Recimo da su to kraći članci u kojima objašnjavate vrijednost svojeg proizvoda ili usluge za potencijalne kupce. Osim što će kupci zahvaljujući člancima lakše pronaći put do vas, blogovi su jednako korisni za tako zvanu optimizaciju web stranice za tražilice.

Zvuči teško? Kako biste se suočili s istinom, pitajte najprije Google jeste li mu dragi. A zatim zovite nas.

 
Prilagođeno klijentu

IZRADA WEB STRANICA

Položite temelje

temelj poslovanja


Imate tvrtku ili obrt, radite već neko vrijeme taj svoj posao ili ste tek počeli, no nitko vas ne shvaća ozbiljno? Svi su na Internetu. Vrijeme je da budete i vi.

Web stranica trebala bi biti osobna karta vašeg poslovanja. Nešto ozbiljno što možete i želite pokazati bilo kome, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Nešto s čime ste ponosni.


Vizualni identitet (dizajn) tvrtke

vizualni identitet tvrtke


Logotip tvrtke, vizitka i web stranica jednostavno moraju izgledati kao braća ili sestre, hoćete to ili nećete priznati. Vašim potencijalnim kupcima mora «na prvu» biti jasno da su ista obitelj. To znači da imaju kvalitetno dizajnersko rješenje. Još ako su pamtljivi i upečatljivi, gdje ćete bolje! Ne bojite se, ako ne znate kako to ostvariti. Imate naš kreativni tim koji ćemo vam posuditi da osmisle jedinstveni izgled vašeg brenda i pokažu tržištu tko je cool i tko prati svjetske trendove.

MARKETINŠKI PLANOVI

marketinški plan tvrtke


Unajmite nas kao marketinškog konzultanta kako bismo vašu priču sagledali od korica do korica. Proučit ćemo trendove i konkurenciju na tržištu, napraviti pregled trenutnog stanja te postaviti jasne ciljeve za daljnje poslovanje. Ne brinite, znamo da sve zvuči komplicirano, no uz marketinški plan dobit ćete i plan akcija u Excelu, u kojem se lako snalaziti i zahvaljujući kojem se više nećete izgubiti. Javite se s povjerenjem.

Programiranje po vašoj mjeri

programiranje po mjeri


Konačno, imate upečatljive vizuale i sada je došao red na kreiranje jednako upečatljive, ali i pametne web stranice. Što to točno znači, pitate se? To znači da vaša web stranica prije svega treba kvalitetno prezentirati vašu tvrtku, jer upravo je web najčešće glavni generator upita.

No, nemojte zaboraviti ponuditi i savršeni users experience, što znači da bi kupac u svakom trenutku trebao znati kako doći do željenog sadržaja u samo 2 do 3 klika mišem! Inače? Ode baba s kolačima jer je upravo loše korisničko iskustvo glavni razlog zašto kupci bježe s weba.

E sada, web stranicu je moguće napraviti na gotovom predlošku ili je programirati od korijena. Za koju opciju ćete se odlučiti ovisi o vašim potrebama i željama. Naravno, kao stručnjaci za ovo područje na raspolaganju smo vam za više informacija i zato nas zovite bez ustručavanja.


GOOGLE ANALYTICS

google analytics


Ajme koliko frustrirajuće zna biti kada nekome kažete da skrene lijevo, a on uporno skreće desno! Ne događa se to samo u prometu, to se događa i na web stranicama. I to svakodnevno! Kako to znamo? Znamo to jer svakodnevno pratimo analize prometa pomoću raznih web alata.

Google Analytics najbolji je alat za praćenje prometa na web stranicama. Recimo da je to krvna slika vaše web stranice bez koje ne znate što radite. Najozbiljnije i najjednostavnije. Tek kada pohvatate sve te brojke i statistike, shvatit ćete da neki oglašivački kanali donose poprilično lijepu količinu prometa na vaš web, dok vam dugi baš i nisu od neke koristi. Ako shvatite ovaj alat ozbiljno, uštedjet ćete i ozbiljan novac. Pa, čemu čekati, zar ne?

Kreiranje brenda

branding


Kada potencijalni korisnik pretražuje vaš sadržaj na Internetu, fotografije i virtualne šetnje iskočit će pred njihove oči dok ste rekli keks. Kako će upravo one izgraditi prvi dojam prema vašem brendu, vjerojatno i prije same web stranice, valja se pozabaviti ovim vizualnim medijem na pametan i oku primamljiv način, zar ne?

 
Profesionalne fotografije

FOTOGRAFIRANJE & 360°

Fotografiranje

profesionalno fotografiranje


S obzirom na dugogodišnje iskustvo u fotografiranju, znamo koliko vam je važno izgledati dobro na fotografijama. Naravno, ovo se tiče i vašeg biznisa jer ste već naučili da kvalitetna fotografija odlično radi u korist prodaje. Apartmani, vikend kuće, uredi, eventi (…) samo su dio sadržaja čijim se fotografiranjem bavimo.

Ako želite da vaša poslovna ideja stvarno zabljesne ispred klijentovih očiju i pretvori se u predmet žudnje, svakako nas kontaktirajte jer vam u tome možemo pomoći.

Virtualne šetnje 360°

Digitalni kanali uveli su trend fotografiranja 360°, a slobodno možemo reći da su ih korisnici odlično prihvatili. To znači da će potencijalni klijent prije negoli se odluči unajmiti vaš apartman vrlo rado virtualno prošetati apartmanom i vidjeti što to zaista imate za ponuditi. Virtualne šetnje ne lažu o izgledu prostora, a naše su još i kompatibilne sa svim uređajima pa će ih korisnici moći koristiti bez obzira pregledavaju li sadržaj na mobitelu, tabletu, laptopu ili fiksnom računalu. Predstavljaju moderan način prezentacije, superiorniji u odnosu na klasičnu fotografiju i video zapis, a također pružaju mogućnost integracije istovremeno svih medija (zvuk, slika, video i tekst) za potpuni multimedijalni doživljaj.


virtualne šetnje