INTERNET MARKETING

Vidljivost i
upravljanje
društvenim
mrežama

O NAMA

Agencija Click Media

Iskusni. Uporni. Hrabri. Drugačiji.

Mlada smo, pametna i iskusna agencija koja hrabro povezuje digitalije i promociju te će za vas osmisliti netipičnu ponudu krojenu po mjeri. Tako nas barem opisuju drugi.

Znamo dakle za vaše probleme, izazove i jade, te smo zato za vas osmislili pakete s all inclusive uslugama. Odlučite li se raditi s nama, čvrsto obećajemo da ćemo vas voditi otpočetka do kraja cijelog komunikacijskog i oglašivačkog procesa.

Agenciju Click Media osmislili smo kao odgovor na potrebe malih i srednjih klijenata te start-upova, koji se svakodnevno bore s izazovima društvenih mreža, digitalnih oglašivačkih kanala i najviše – sa svojim vremenom.

Click Media

A što za sebe kažemo mi? ;)

Ipak se smatramo malo prizemljenijima – kreativcima u šarenim čarapama, entuzijazmima na oblacima, a na susrete s novim kampanjama gledamo kao na lava kojeg je potrebno pripitomiti. Uporni smo, hrabri i drugačiji.

Bodrit ćemo vas i pridržavati kao nitko do sada i nikada, baš nikada nećemo vas pustiti da po rubu hodate sami!

INTERNET MARKETING

Planiranje strategije

Izazovite nas u dvoboj s vašim svakodnevnim zadacima i konačno stavite noge na stol pa malo odmorite. Nakon toliko borbe vjerujemo da ste to zaslužili ;).

Saznaj više
Facebook

UPRAVLJANJE DRUŠTVENIM MREŽAMA


Svakodnevno kreiranje objava i njihovo objavljivanje na društvenim mrežama najveći su gutači vremena. Predstavite nam svoje potrebe i prioritete, koje ćemo zajedno oblikovati u jedan uspješni content plan. Jednom je netko pametan rekao kao je planiranje 80% uspjeha, a nama svakodnevno iskustvo govori da je taj netko zaista bio u pravu.

Saznaj više
Poslujte s nama

Unajmite nas kao marketinškog konzultanta kako bismo vašu priču sagledali od korica do korica.